En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Birhayli yangın bapsı modelinin yan aldığı bu alanda; panik barlı yangın kapısı, camlı yangın kapısı, çelik kapı, tezyinî yangın kapıları, standart yangın bapları gibi modeller de bulunuyor.

l Esrar ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emniyetli tahliyeyi esenlar.

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin denetleme altına aldatmaınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Nasıl yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale etme ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının kesinlikle açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın çabucak rastgele bir eksperlik yerı olmayan birinin denemesi mesele yaratacaktır.

Uygulamalarında kanatlardan biri sabit öbürü hareketlidir. Mıhlı kanada zir üst sürgü ve ense şube uygulandığı kabilinden, dikey panik pas uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz bir tomar insanın intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi otomatik olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu Yangın Kapısı görevi üstlenir.

İşaretlendirmeler: Ivedili durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı fiilaretlenmelidir. Üzerinde “acil çıkış” hatsı kâin baplarda fosforlu ya da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Yangın kapısı kolu ivedi durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilinen bu kollar olağan kapı kolu üzere olabilir.

Yangın çıkış kapısı özellikleri olarak da andaçlan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yönıgün firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü öz ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page